Alle fotos kan bestilles som plakater eller lærredsprint i valgfri størrelse

🌉 UNIVERSELLE 🪨

🐂 DYR 🐴

  Kunst til jeres virksomhed?

  Kunst til jeres virksomhed?

  Hos Galleritobar.dk tilbyder vi salg af kunst til virksomheden. Er du virksomhedsejer eller indkøber hos et firma, der mangler flot kunst er du mere end velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

   

  Vi har mulighed for at håndtere ordrer i alle størrelser, vi har via vores egen printer samt samarbejdspartner mulighed for at levere et spændende udvalg af kunst til jeres virksomhed. Vi kan levere fotokunst på lærredsprint og plakater indrammet i smarte glasrammer i mange unikke og specifikke størrelser, motiver, farver og antal. Det gør at jeres firma kan få fotografier, som er lokalt inspireret hængende i jeres nu flotte og moderne kontormiljø, en indbydende reception eller et hyggeligt hotelværelse.

  ⛵ LYNGSÅ 🏖️

  ⛵ SÆBY ⛵

  🏠 SKAGEN 🏠

  ⚓ STRANDBY ⚓

  🌴 MALAGA 🌴

  💡 LØKKEN, LØNSTRUP & RUBJERG KNUDE ⛵

  💡 HIRTHALS ⛵

  🏖️ FREDERIKSHAVN 🏖️

  🌳 Tolne Skov 🌿

  Hvordan startede FTK Kunst / Galleri Tobar? 

  Det hele startede i forbindelse med et praktikophold i Spanien, hvor jeg var i praktik hos Brian Nielsen Golf & Events i starten af januar i forbindelse med min afsluttende eksamen, inden jeg kunne kalde mig  selv for Markedsføringsøkonom.

  En af mine opgaver var at lave reklamefilm ude på golfbanen sammen med Brian og deres kunder. Da mit gear var meget begrænset, brugte jeg meget tid på at finde det rigtige kamera og da jeg fik afsluttet min eksamen købte jeg det så.

  Min tanke var jeg skulle til at optage reklamefilm for virksomheder i Danmark. Samt skulle til at bruge mere af min tid i Spanien da jeg elskede alt dernede, og ville begynde begynde at tage fotos af den spanske natur, golfbaner osv.

  Dog så verden anderledes ud end da jeg var i Spanien pga. Covid-19. Det betød jeg skulle blive i Danmark og fik mig til at komme ud i den danske natur og tage fotos.

  Jeg blev hurtigt fascineret af den danske natur hvor smuk alt kunne være. Så jeg fandt hurtigt ud af indenfor foto verdens var der noget de kaldte Golden hour, som er når solen går op og solen går ned.

  Så min første tur blev ned på Palmestranden i Frederikshavn kl 4:30 om morgenen d. 29 Maj 2020. Jeg var træt og kold, men da solen begyndte at stå op fik jeg varmen og den bedste start på dagen med det smukkeste syn af palmer, strand, Hirsholmene og figur ved parkeringspladsen.

  FREDERIK TOBAR KARLSEN

  FREDERIK TOBAR KARLSEN

  EJER