Handelsbetingelser

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK), ligesom alle priser, der er angivet, er inklusiv moms. Vores priser opdateres løbende, idet priserne også varierer hos vores leverandører.

Når du handler hos Galleri Tobar, er du forpligtet til at acceptere vilkårene i nærværende handelsbetingelser. Vi opfordrer dig derfor til at gennemlæse handelsbetingelserne grundigt, inden du accepterer dem. Såfremt du får brug for at genlæse handelsbetingelserne, kan disse findes på vores hjemmeside.

Indgåelse af aftale

En juridisk bindende aftale mellem dig og Galleri Tobar er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Galleri Tobar berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, f.eks. som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Når du har afgivet en ordre på GalleriTobar.dk, vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilken varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og Galleri Tobar.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Galleri Tobar. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Er der tale om flere forskellige varer fra én ordre, men som leveres over flere omgange, gælder fortrydelsesretten fra modtagelsen af den sidste vare i ordren.

Ved returnering genplaceres varen således i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Producentens originalemballage må ikke være mangelfuld eller ødelagt. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til fkarlsen7@hotmail.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os på mail, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Galleri Tobar
Constantiavej 7
9900 Frederikshavn
CVR: 41951184

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb eller en del af dit køb. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Såfremt varen er ibrugtaget betragter Galleri Tobar varen som brugt, hvorfor du ved fortrydelse af købet kun får en del eller ingenting af beløbet tilbage, alt efter den handelsmæssige værdi af den returnerede vare.

Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Husk at udfylde Standardfortrydelsesformular og vedlæg i pakken for at benytte fortrydelsesretten. Download Standardfortrydelsesformular her.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Galleri Tobar har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden adfærd, der har forvoldt skade på produktet. Galleri Tobar skal kontaktes inden varen sendes retur, gerne via reklamationsformularen med angivelse af fejlen og kopi af ordrebekræftelse eller kvittering for sikring af hurtigere sagsbehandling. Når vi har modtaget reklamationsformularen, vil du blive kontaktet for aftale af det videre forløb i.f.m. reklamationen. Ved eventuelle mangler ved varen skal du reklamere inden for rimelig tid for ikke at miste din ret til afhjælpning af manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Såfremt varen er blevet beskadiget under transport/levering, bedes der gerne reklameres straks, da det letter din reklamationssag betydeligt.

Galleri Tobar er ikke ansvarlig for varer, hvor der er givet samtykke til, at varen må stilles uden kvittering.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Galleri Tobar
Constantiavej 7
9900 Frederikshavn
CVR: 41951184

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende eller pakker uden omdeling.

Galleri Tobar dækker ikke håndværkere eller andre udgifter i forbindelse med demonteringen og genmonteringen af produktet.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på betalingsdagen. Priserne ændres løbende, men vil fremgå af Galleri Tobar. Købet bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdatoen, såfremt Galleri Tobar accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling

Det er nemt at handle på Galleri Tobar. I webshoppen vælger man det beløb man vil betale og tilføjer det til kurven. Herefter indtaster man sine personlige oplysninger, vælger betalings- og leveringsmetode og gennemgår/accepterer handelsbetingelserne og godkender ordren.

Betaling

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto den dag, varen afgår fra Galleri Tobar.

Levering

Lagervarer har normalvis en leveringstid på 1 – 3 hverdage. Restordre har normalvis en leveringstid på 5 – 10 hverdage, medmindre andet er oplyst. Kontakt Galleri Tobar på telefon 26 25 54 07, hvis du er i tvivl om leveringstiden på en vare.

Du bør altid undersøge varen snarest muligt og kontakte os samme dag eller dagen efter, hvis pakken viser tydelige tegn på skade. Du skal være opmærksom på, at det kan være svært at bevise at en skade er sket inden levering, når pakken er leveret og har stået uden opsyn.

Vi anbefaler på det kraftigste at man kontrollerer varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen.

Kontakt os samme dag eller dagen efter hvis varen lider af en skade.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet “Modtaget med forbehold” og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig hos os samme dag eller dagen efter.

Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af transportør. Synlige defekter eller mangler bør anmeldes til Galleri Tobar på leveringsdagen eller senest dagen efter.

Alle leverancer leveres til første dør i stueetagen, rampe- eller gadeplan.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Galleri Tobar er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Galleri Tobar’s kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Galleri Tobar afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrolighedspolitik

Privatliv på internettet. Galleri Tobar forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Galleri Tobar vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Galleri Tobar vil ikke sælge/videregive dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkortinformationer eller personlige data til nogen tredje part uden din forudgående tilladelse.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Galleri Tobar og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på Galleri Tobar er ejer Frederik Tobar Karlsen.

Som registreret hos Galleri Tobar, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: fkarlsen7@hotmail.com.

Forbehold for ændringer

Galleri Tobar forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Accepter betalingsmetode

Ved indgåelse af handler på Galleri Tobar kan der betales med diverse kort samt betales ved bankoverførsel og netbetaling. Vær opmærksom på, at der ved bankoverførsel frasiges retten til indsigelsesordning. Ved betaling med diverse kort, trækkes ordrebeløbet først, når varen/ordren afsendes fra lageret. Ved betaling med diverse kort, pålægges der kortgebyr på 1,45%.

Vi tager imod følgende betalingsmetoder.

  • VISA/Dankort
  • Mastercard
  • Maestro
  • MobilePay

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Frederik Karlsen på telefon 26 25 54 07. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr

Links

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbrug.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbrug.dk

Enhver tvist mellem Galleri Tobar og kunden er underlagt dansk lov.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 03.01.2021.