🚚 LEVERING – FRI FRAGT VED KØB FOR MERE END 799 KR 🚚

Om Frederik Karlsen

Det hele startede i forbindelse med et praktikophold i Spanien, hvor jeg var i praktik hos Brian Nielsen Golf & Events i starten af januar 2020. Det var i forbindelse med min afsluttende eksamen, inden jeg kunne kalde mig selv for Markedsføringsøkonom.

En af mine opgaver var at lave reklamefilm ude på golfbanen sammen med Brian og deres kunder. Da mit gear var meget begrænset, brugte jeg meget tid på at finde det rigtige kamera og da jeg fik afsluttet min eksamen, købte jeg det så.

Min tanke var, at jeg skulle til at optage reklamefilm for virksomheder i Danmark. Samt at jeg skulle til at bruge mere af min tid i Spanien da jeg elskede alt dernede, og ville begynde at tage fotos af den spanske natur, golfbaner osv.

Dog så verden anderledes ud end da jeg var i Spanien pga. Covid-19. Det betød at jeg skulle blive i Danmark og det fik mig ud i den danske natur og tage fotos.

Jeg blev hurtigt fascineret af naturen i Danmark, hvor smukt alt kunne være. Så jeg fandt hurtigt ud af, at indenfor fotoenes verden, var der noget de kaldte Golden hour, som er når solen går op og solen går ned.

Så min første tur blev ned på Palmestranden i Frederikshavn kl 4:30 om morgenen d. 29 Maj 2020. Jeg var træt og kold, men da solen begyndte at stå op fik jeg varmen og den bedste start på dagen med det smukkeste syn af palmer, strand, Hirsholmene og figurerne ved parkeringspladsen.

FREDERIK KARLSEN

Første maleri til salg “Fri Fugl” 😍

Se alle Frederik Karlsens malerier her

Se flere malerier hos Galleri Tobar her