Har du spørgsmål?

Services

Sælger i rammer til plakaterne?

Vi har selvfølgelig også rammer her på webshoppen, der passer til din plakat.
Du kan finde rammer til din plakat her.

Hvis du ønsker svæveramme på dit lærredsprint , kan vi også sørge for det. Svæverammen til dit foto vil blive lavet af Galleri Lars Falk, som har over 500 forskellige rammeprofiler.
Den mest normale ramme er en sort svæveramme.

Rammer I plakater ind?

Ja, hvis du køber en ramme og plakat i samme størrelse, vil din bestilling blive rammet ind.

Kan jeg lave en specialbestilling?

Ja, det er også muligt at lave en specialbestilling af et motiv. Det kan både være med størrelse eller trykkvalitet. Så du kan få en unik plakat, hvor du har mulighed for at præge motivet.

Hvis du ønsker et foto fra en speciel by eller et område er du meget velkommen til at sende mig en mail på fkarlsen7@hotmail.com, også hvis du har andre spørgsmål eller ønsker at bestille udsmykning til din væg.

Hvilket type papir er plakaterne lavet på?

Silk papir kaldes også “semi-mat” papir. Plakaten er trykt på 250 gram Svanemærket/FSC silk papir med semi mat glans og er et træfrit, hvidt, bestrøget papir med en silkemat overflade.

Hvilket type lærred er lærredsprintet lavet på?

Trykt på Professional Matte Canvas. Lærredet har en glat, klar hvid og mat finish som er fremstillet på syrefrit poly/bomulds baseret materiale.

Hvad er fine art glas?

Fine Art Glas som er lavet på farveløst diamantglas, der gør at billederne fremstår i perfekte farver og utrolig skarphed. Kan leveres med både 4mm og 6mm tykkelse.

Privacy & Policy

Har I jeres egen butik?

Ja, du kan besøge os på Constantiavej 7, ved at skrive eller ringe på forhånd. fkarlsen7@hotmail.com / +45 26255407

Mit eget galleri i Sæbys gågade, Vestergade 28, Sæby 9300.
Åbent fra 11-17 tirsdag – fredag
10- 14 lørdag

Hvis du ønsker at se galleriet eller afhente varer uden for åbningstid kontakt mig på fkarlsen7@hotmail.com eller skriv en besked til 26255407.

Kan jeg sælge mit kunst hos Galleri Tobar?

Vi er altid på udkig efter interessante kunstnere, der har noget ekstraordinært at vise frem. Du kan kontakte os på fkarlsen7@hotmail.com, med din portfolio og din historie.

Hvordan ser galleriet ud?

Shipping & Return

Kan jeg afhente min ordre i galleriet?

Du er velkommen til at afhente dine bestilte varer i vores galleri. Vælg blot “Lokal afhentning” som leveringsmetode, når du lægger din ordre. Herefter vil du modtage en mail eller sms med information omkring afhentningstidspunkt.

Gratis levering?

Jeg leverer gratis indenfor 3 km fra Constantiavej 7, Frederikshavn eller Vestergade 28, Sæby. Blot skriv til mig på fkarlsen7@hotmail.com eller 26255407, hvis du ikke selv har mulighed for at hente din bestilling.

Hvad koster fragten?

Fragt koster 100,- kroner. Alternativt kan du gratis vælge at afhente pakken på Constantiavej 7 ved at vælge “Lokal afhentning”.

Pakkerne bliver sendt med ‘Track and Trace’, så du altid kan følge med i hvor din pakke befinder sig.

Hvad kan jeg forvente af leveringstid?

Størstedelen af vores kunder modtager deres plakater 1-3 hverdage efter bestilling, men vi giver ingen garanti, da vi ikke selv står for levering. Du vil modtage et ‘Track and Trace’-nummer, når din ordre er afsendt.

Hvis du har en hastebestilling, vil vi meget gerne hjælpe. Blot gør opmærksom på dette i ordrebemærkningen, eller ved at kontakt os på fkarlsen7@hotmail.com.

Ved restordrer kan der gå 3-5 hverdage for at producere den valgte ordre, bemærk ved Fine Art Glas, kan der være leveringstid på 3-4 uger, hvis det valgte foto ikke er på lageret.

Kan jeg returnere mit køb?

Ja, du kan godt returnere din ordre eller dele af den. Købet kan senest fortrydes 14 dage efter modtagelse, hvor du skal have givet os besked herom. Derefter har du 14 dage til at sende din pakke retur til os.